• Verhuizen
  • Opslag / archivering
  • Montage / installatie / ICT
  • Vastgoed service
 

Opslagmogelijkheden

Gaat u verhuizen, verbouwen of staat uw woning te vol? Het tijdelijk opslaan van uw spullen biedt uitkomst. Met de verschillende mogelijkheden van UTS Van der Lee / Cors de Jongh vindt u de opslag die past bij uw situatie. Of het nu gaat om een piano of een complete inboedel, wij bieden u altijd een flexibele en betaalbare oplossing. De veiligheid van uw inventaris is hierbij gewaarborgd.

Vergeet niet uw verzekering in te lichten dat uw inboedel tijdelijk op ons adres opgeslagen is. Dit aangezien uw verzekering anders niet uitkeert en dat willen we graag voorkomen met elkaar.

 
 

Centrale locaties

Onze opslaghallen liggen zeer centraal in Amsterdam en Utrecht en is voorzien van:

  • Inbraakdetectiesysteem
  • Installatie voor brandbeveiliging;
  • Installatie voor klimaatbeheersing. Deze zorgt voor een constante temperatuur en vochtigheidsgraad;
  • Gecertificeerde controle op ongedierte
  • Opvolging door meldkamer
  • 24/7 cameratoezicht
 

Klanten vertellen

Ross Tucker Projectinterieur Ross Tucker Projectinterieur houdt zich bezig met het inrichten en renoveren van vakantieparken, studentenhuisvesting en huisvesting voor EU medewerkers door geheel Nederland. Aangezien dit vaak grote projecten zijn met een zeer korte doorlooptijd, werken wij samen met betrouwbare partners. Voor de regio Midden-Nederland (zeg maar de lijn Amsterdam – Utrecht – Wageningen) is UTS Van der Lee/Cors de Jongh verhuizingen al jaren onze vaste montage en inhuispartner. <lees meer>

In het voortraject van een project trekken we al samen op, vaak vanaf de inventarisatie. Samen met de projectleiders van UTS Van der Lee/Cors de Jongh maken we een planning voor de gehele uitvoering. De projectleiders denken erg goed mee en signaleren tijdens de inventarisatie vaak al de mogelijke knelpunten en zorgen dat die voorkomen worden. Vaak besteden we samen veel tijd aan dit proces, maar het levert tijdens uitvoering een enorme tijdswinst op.

Het team van UTS Van der Lee/Cors de Jongh neemt altijd voldoende verhuismiddelen en hulpmiddelen mee naar de klus. Hierdoor grijpen we tijdens een klus nooit mis en kunnen wij onze vrachtauto’s snel lossen. De ervaren handymans doen het voorwerk voor de montage en hangen de verlichting op, waarna de rest van het team alles kan inhuizen en meteen op de juiste plek plaatsen.

Samenwerken met het team van UTS Van der Lee/Cors de Jongh is heel erg prettig. Als opdrachtgever nemen zij een groot deel van de logistiek op zich qua inhuizen, maar ook de volledige logistiek bij projecten in de binnenstad. Het team bestaat uit professionals die pas weg gaan als de klus echt geklaard is. Hoewel wij vaak grote aantallen woningen/appartementen moeten inrichten in een zeer korte tijd, weten zij elke keer weer de klus naar volle tevredenheid te klaren. En het team blijft vrolijk en vriendelijk, zeker richting onze klant en de bewoners, ondanks de grote tijdsdruk die vaak heerst. Maar ze zijn ook flexibel, zelfs tijdens de topdrukte en bij last minute opdrachten.

Dat noemen wij een voorbeeld van echt partnership. Wij hopen dat dit nog heel lang zo mag blijven en kijken er nu alweer naar uit om de komende projecten samen op te pakken!


Ross Tucker Projectinterieur | Jan Tsjerk Loonstra
De Volksbank De Volksbank, moederbedrijf van SNS, Regiobank, ASN en BLG, heeft al sinds september 2015 een samenwerking met UTS Nederland. Gezien de professionele en prettige samenwerking is er tot op heden geen aanleiding geweest om dit contract opnieuw in de markt te zetten. <lees meer>

Het contract omvat verhuizingen op de grote kantoren van de Volksbank en de winkels van SNS, ruim 200, door heel Nederland. Opslag van inventaris en digitaal registreren in een database inclusief foto’s en beschikbare aantallen. Opslag van de kunstcollectie, wisselingen in de kantoren, en digitaal registreren per kunstwerk welke is voorzien van een unieke barcode.

De kracht van het contract is de centrale aansturing vanuit Den Haag waarmee lokaal gestuurd kan worden met een UTS vestiging in de buurt van de klus. Centrale spil voor opslag en beheer is UTS van der Lee / Cors de Jongh in Utrecht dicht bij het hoofdkantoor van de Volksbank.

UTS van der Lee / Cors de Jongh medewerkers zijn dienstverlenend met een no nonsens mentaliteit en in alle geledingen is de samenwerking gericht op partnership en ontzorgen. Een hele fijne organisatie om mee samen te werken en zeer stabiel in de kwaliteit die geleverd wordt en afgesproken is.

Johan Klerks
Contractmanager Soft Services bij de Volksbank.


De Volksbank | Johan Klerks
ROC Midden Nederland Als ROC Midden Nederland maken we nu vijf jaar gebruik van diensten die UTS aanbiedt. Vanuit het onderwijs vallen bijna alle verhuisbewegingen binnen de schoolvakanties en de grote verbouwing specifiek binnen de zomervakanties. <lees meer>

De uitdaging die wij samen met UTS hebben ligt bij het plannen en vastleggen van de resources en dit vergt de nodige flexibiliteit. Onze ervaring leert dat we er samen altijd uitkomen. We werken hierin vooraf nauw samen met de accountmanager van UTS en tijdens de uitvoer met de voorman het aanspreekpunt op de werkvloer. Afgelopen zomer hebben we samen invulling geven aan verschillende verbouwingen op locaties en enkele colleges verhuisd naar een nieuwe locatie.


ROC Midden Nederland | ROC Midden Nederland
Certificeringen:
Volg ons op:
Copyright UTS van der Lee / Cors de Jongh 2023